Erna Knipscheer

Oprichter, eigenaar

Financieel Vitaal

     

Mijn personal statement

Ik ben Erna Knipscheer, de vrouw achter Financieel Vitaal. Mijn grote kracht ligt in het individueel coachen van particulieren en ondernemers in privé. Mijn specialiteit is geldgedrag. Daarom volg ik de bachelor Toegepaste Psychologie in aanvulling op mijn aanwezige kennis uit de financiële dienstverlening. Ik help graag mensen met een combinatie van financiële-, psychische-, emotionele- en/of gedragsproblemen.

Ik ben baas over eigen geld. Ik help andere mensen de regie te nemen over hun eigen leven en financiën, in plaats van dat geld of de sociale omgeving hun keuzes bepaalt. Ik ben supporter van self efficacy ofwel zelfeffectiveit. Ik stimuleer geloof in het eigen kunnen succesvol te zijn bij het oplossen van financiële probleemsituaties.

De kern van mijn coaching is: wat kan ik doen met wat ik heb?

Belangrijk is om eerst te bepalen wat iemand op een bepaald moment in het leven aankan. En waarmee hij/zij hulp nodig heeft in de combinatie van mijn rollen als financieel adviseur en persoonlijk coach. Afhankelijk van de uitkomst van deze draagkrachtanalyse en de financiële omstandigheden maak ik voor elke cliënt een programma op maat.

Meer info: https://financieelvitaal.com

 

Recente posts

  • Erna Knipscheer

    Geld verdienen aan mensen met financiële problemen, mag dat wel?

    Als financieel professional heb je misschien wel eens te maken gehad met deze vr...