Activator worden

De stichting New Financial Forum is sinds 2010 dé kraamkamer van vitaliteit en vernieuwing in de financiële sector. Het Forum bundelt krachten, ideeën, inspiratie en best practices van positief ingestelde mensen die gezamenlijk een concrete en wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonde maatschappelijk relevante financiële sector. Sinds 1 januari 2021 richt het New Financial Forum zich ook naar buiten. Onder het motto: van inspiratie naar actie!

 

Het Forum heeft vanaf 2010 een bescheiden doch wezenlijke bijdrage geleverd aan de cultuurverandering binnen deze sector. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn. Vanaf 2021 willen we niet alleen meer naar binnen kijken, maar gaan we ons gezamenlijke netwerk ook inzetten om mensen, bedrijven, en organisaties buiten de financiële sector te helpen om (verdere) stappen te zetten in de nieuwe economie.

 

Als nieuwe onderdelen van het bestaande Forum zijn de New Financial Activators en de New Financial Academy toegevoegd. Met de New Financial Activators gaan we mensen en organisaties vanuit de kracht van ons netwerk actief ondersteunen in die nieuwe economie. En vanuit de New Financial Academy bieden we een leeromgeving aan waarin zelfontwikkeling centraal staat, passend bij die nieuwe economie.

 

We hebben drie vormen ontwikkeld om samen verder te bouwen aan een nieuwe economie.

 

Als supporter ben je voor een jaarlijks bedrag van € 100,-- (excl. btw) verbonden aan het NFF. Hiermee maak je de voortzetting van ons werk mede mogelijk, maar ben je niet zichtbaar in het netwerk! Je ontvangt vier keer per jaar twee exemplaren van het New Financial Magazine.

 

De activators zijn mensen en bedirjven die actief bereid zijn om ‘brandstof’ (energie, in welke vorm dan ook, materieel of immaterieel) te leveren aan mensen, bedrijven en organisaties om van betekenis te kunnen zijn in de nieuwe economie.

Als activator voegen we je voor een jaarlijks bedrag van € 500,-- (excl. btw) zichtbaar toe aan het NFF-netwerk en gaan we actief werken aan de verbinding tussen jou en iedereen die op zoek is naar jouw kennis, ervaring en ethische attitude. Uiteraard ontvang je het kwartaalmagazine New Financial Magazine, ontvang je onze inspirerende nieuwsbrieven en heb je gratis of tegen een gereduceerd tarief toegang tot alle inspiratie-events van het Forum. Zowel op het NFF als in het magazine word je vermeld als activator van een nieuwe economie. Ook krijg je volledige toegang/participatie tot de online kennis- en netwerkportal van het Forum zelf. Tot zover de inspiratie.

 

Dan de actie. Je wordt onderdeel van het netwerk van de activators, hét netwerk dat mensen en mogelijkheden verbindt. Om binnen dat netwerk een actieve rol te kunnen vervullen, krijg je persoonlijke begeleiding zodat jouw expertise en kennis vindbaar wordt voor mensen met concrete vragen hoe (verdere) stappen te zetten in de nieuwe economie. Op jouw beurt kun je vragen uit de markt die buiten jouw expertise of capaciteiten liggen, voorleggen aan andere activators binnen het netwerk. Activators bouwen op deze manier gezamenlijk aan een nieuwe economie, terwijl jouw expertise makkelijker vindbaar wordt binnen het netwerk. Je komt met een eigen profielpagina te staan op het activatorsnetwerk.

 

Als stimulator betaal je € 900,--, krijg je alle voordelen van een activator – plus een jaarlijkse online Q&A sessie met een van 's werelds meest vooraanstaande nieuwe economen – en help je het NFF aan wat meer financiële ruimte om de ambities waar te maken.

 

Meld je aan en bouw met ons mee aan de nieuwe economie.

 

Meer informatie: willem@newfinancialforum.nl, telefoon: 06-10630149


 
 
 
 
 
Velden gemerkt met een * zijn verplicht.